CV

Thomas Bruun Funch
Journaliststuderende fra DMJX

Jeg er ikke den ældste praktiksøgende journaliststuderende, men jeg er en af dem. Heldigvis for det!

Jeg tror på, at den erfaring, man får af at have været på arbejdsmarkedet, gør en stor forskel, når man skal ud i praktik. Inden optaget på journalisthøjskolen har jeg prøvet en del forskellige ting: nogle år som skuespiller og nogle år som IT-konsulent. Mine uddannelser og erhvervserfaringer i kort form kan læses herunder.

Uddannelse

2015 - 2019

Journalist
DMJX

2008 - 2011

IT Support og Administration
TEC og Arriva Danmark

4-årig uddannelse inden for IT infrastruktur. Servere og netværk. Uddannelsen førte til en længere karriere med administration af tunge og komplicerede IT-løsninger og en periode som selvstændig konsulent.

Erfaring

2017 - 2018

Jounalistpraktikant
DR - P1 Eftermiddag

Reportager, fortællende journalistik, kritiske interviews, kulturnyheder, ekspertinterviews i radioformat.

2015 - 2017

Freelancejournalist
Egmont Publishing

For Egmont-magasinet Gravid har jeg under min uddannelse løst en række freelane-opgaver. Ekspertartikler, klummer og casehistorier. Læs en casehistorie under menupunktet ‘LÆS’.

Før journalistikken

2005 - 2015

IT-Konsulent, skuespiller og sanger.
Diverse steder

Jeg har altid fulgt mine drømme. Både privat og i arbejdslivet. Derfor forsøgte jeg som ung at få en karriere i teaterbranchen. Jeg havde et par gode år med ansættelser på store, danske teatre, men talentet holdt ikke, og jeg skulle derfor finde det berømte job, man kan falde tilbage på. Derfor tog jeg en uddannelse inden for IT, læste videre og skabte en ganske god karriere som konsulent i både store og små virksomheder. Men jeg var aldrig rigtig glad, for det var ikke min drøm, om skuespillet og journalistikken er det.

Jeg havde ikke talentet for teatret, men det har jeg for journalistikken.